WERVERSHOOF - FC Den Helder heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij VVW. Na een matige eerste helft, en enerverende tweede helft eindigde het in Wervershoof in 2-2.

Alle doelpunten vielen na rust en over de eerste helft kan men dan ook kort zijn, want die bestond voornamelijk uit slordigheden aan beide kanten. Direct na de thee kende FC Den Helder echter een hele sterke fase, waarin Max Snippe al snel de score wist te openen en de gasten nog een aantal prima aanvallen op de mat legden.

Het was wonderbaarlijk om te zien hoe FC Den Helder die controle halverwege de tweede helft verloor en dan met name geen grip meer kreeg op talent Jonas Berkhout van VVW. De 17-jarige spits van de thuisploeg wist dan ook binnen vijf minuten tweemaal te scoren. VVW kon het duel zelfs in het slot gooien, maar vezuimde dit waardoor Mexx Bais vlak voor tijd toch nog gelijk kon maken. Bijna wist Nick Schutten in de uiterste slotfase nog voor Helderse winst te zorgen, maar in kansrijke positie mikte hij naast waardoor het op een remise eindigde.